Nieuwe beelden Marvel’s Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvel Studios heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Bekijk de trailer hieronder. In Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer

Shang-Chi wordt de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. Shang-Chi is iemand die jarenlang onder zijn vader trainde om een moordenaar te worden. Maar hij besloot voor een heel ander leven te kiezen en probeerde een normaal leven voor zichzelf op te bouwen in de Verenigde Staten. Tot hij helemaal teruggezogen wordt in het wereldje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Simu Liu als Shang-Chi, Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriend Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan. Daarnaast zijn er rollen voor Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings is geregisseerd door Destin Daniel Cretton (Short Term 12) en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Charles Newirth als uitvoerende producenten. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham schreven het scenario voor de film.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait vanaf 3 september 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter