Nieuwe beelden voor Marvel Studios’ Ms. Marvel

Tijdens Disney+ Day onthulde de streamer een eerste blik op Ms. Marvel met Iman Vellani die het titulaire personage Kamala Kahn speelt. Je kunt de nieuwe afbeeldingen van de aankomende serie hieronder bekijken. De serie zal in de zomer van 2022 op Disney Plus verschijnen.

Ms. Marvel serie

Ms. Marvel introduceert Kamala Khan, een 16-jarige Pakistaanse Amerikaan uit Jersey City. Een aspirant-artiest, een fervent gamer en een vraatzuchtige fan-fictieschrijver, ze is een grote fan van de Avengers – en een in het bijzonder, Captain Marvel. Maar Kamala heeft altijd geworsteld om haar plek in de wereld te vinden, tenminste totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken.

Britse scenarist Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral) is schrijver en showrunner van de serie. Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy en Meera Menon zijn aangetrokken als regisseurs.

Hoewel de naam van Ms. Marvel al tientallen jaren bestaat, oorspronkelijk de superheldennaam voor Carol Danvers, nam het Khan-personage de naam aan. Khan, een Pakistaans-Amerikaanse, sloot zich in 2014 aan bij het Marvel-stripuniversum als gevolg van de vrijlating van de Inhumans’ Terrigen Mists, waardoor haar vormveranderende krachten werden geactiveerd. Ze is niet alleen in staat om haar ledematen tot grote lengtes en breedtes te strekken, maar ze kan ook groeien of krimpen tot ongelooflijke maten. Khan is ook geïnspireerd door Carol Danvers, die op dat moment was “gepromoveerd” tot de rol van Captain Marvel, en besluit haar oude naam Ms. Marvel over te nemen om misdaad te bestrijden en goed te doen.

De serie zal in de zomer van 2022 op Disney Plus verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter