Nieuwe castleden The Boys seizoen 3 (+ video)

Er is een nieuwe video verschenen ter promotie van The Boys seizoen 3. Hierin komt naar voren dat de verhaallijn van een oude slechterik door blijft gaan. Ook zijn er nieuwe castleden bekendgemaakt.

The Boys seizoen 3

Het derde seizoen van The Boys zal weer enkele nieuwe personages introduceren, waaronder een superheld genaamd Soldier Boy. Deze gaat gespeeld worden door Jensen Ackles. Tevens zijn er rollen voor Miles Gaston Villaneuva (Supersonic), Katia Winter (Little Nina), Laurie Holden (als Crimson Countess), Nick Wechsler (Blue Hawk) en Sean Patrick Flanery (Gunpowder). Daarnaast zal Frances Turner de vrouw van Mother’s Milk gaan vertolken. Jack Doolan en Kristin Booth kruipen in de huid van het duo TNT Twins.


Let op! Hier volgen spoilers voor het tweede seizoen van The Boys


Wie de laatste aflevering van het tweede seizoen van Amazon Prime Video serie The Boys heeft gezien, zou denken dat slechterik Stormfront uitgeschakeld is. Ondanks dat showrunner Eric Kripke heeft bevestigd dat de extremistische superheldin nog wel in leven is, lijkt het er vanwege haar gehavende toestand niet op dat ze nog een gevaar voor The Boys gaat zijn. Daarbij is vertolker Aya Cash zover wij weten niet meer als actrice bij de serie betrokken.

Onlangs verscheen er echter een nieuwe promotievideo voor The Boys seizoen 3, waaruit blijkt dat de verhaallijn van Stormfront nog niet ten einde is:

Naast Stormfront komen ook The Deep en Starlight in de video naar voren.

Wanneer het derde The Boys seizoen verschijnt is nog niet bekend. De twee eerdere seizoenen zijn nu via Amazon Prime Video te bekijken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws op het gebied van film, serie, documentaires en streaming? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter