Nieuwe clip en featurette The Brothers Grimsby

Sony Pictures heeft een clip en featurette vrijgegeven van The Brothers Grimsby (of Grimsby) met Sacha Baron Cohen en Mark Strong. Deze kun je hieronder bekijken. De broers Nobby en Sebastian worden apart geadopteerd. Na 28 jaar zoeken komt Nobby er achter waar zijn kleine broertje is, maar hij weet niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is.

The Brothers Grimsby

Nobby (Sacha Baron Cohen), een aardige, maar simpele Engelse voetbalhooligan, heeft alles wat een man uit het arme vissersdorpje Grimsby maar kan wensen, inclusief negen kinderen en de knapste vriendin uit het noordoosten van Engeland (Rebel Wilson). Hij mist maar één ding: zijn jongere broer Sebastian (Mark Strong), naar wie Nobby al 28 jaar op zoek is, sinds zij als kinderen van elkaar werden gescheiden. Nobby gaat op pad om Sebastian te ontmoeten, maar is zich er niet van bewust dat zijn broer niet alleen de dodelijkste huurmoordenaar van MI6 is, maar ook dat hij net op het spoor is gekomen van een op handen zijnde globale terroristische aanslag. Sebastian, op de vlucht en ten onrechte beschuldigd, beseft dat als hij de mensheid wil redden, hij de hulp nodig heeft van ‘s werelds grootste idioot.

De film is afkomstig van regisseur Louis Leterrie (Now You See Me en The Incredible Hulk) op basis van een scenario door Sacha Baron Cohen, Phil Johnston en Peter Baynham.

Naast Sacha Baron Cohen en Mark Strong zijn er rollen voor Ian McShane, Penélope Cruz, Rebel Wilson en Isla Fisher.

Vanaf 3 maart draait The Brothers Grimsby in de  bioscoop.