Nieuwe Filmers Masterclass scenarioschrijven 7 juli door Rudi Brekelmans

In de aanloop naar het One Week Filmproject [13/8-17/8] organiseert Nieuwe Filmers Masterclasses. Op zaterdag 7 juli scenarioschrijven, ‘Karakter en de Scène’ door scenarioschrijver Rudi Brekelmans.

Er is plaats voor 15 enthousiaste jonge scenarioschrijvers en filmmakers die zich in het scenarioschrijven willen bekwamen. Op zaterdag 7 juli gaan de deelnemers geïnspireerd door een Nederlandse film, zelf gekozen actuele nieuwsberichten en scenario’s van Rudi Brekelmans individueel aan de slag en krijgen feedback op maat van Rudi Brekelmans- scenarioschrijver van o.a. de korte fictie film To Catch A Fly [regie Sanne Kortooms] en de animatiefilm Bullet Time [Director Frodo Kuipers]. Rudi is ook filmvakcoach tijdens het ONE WEEK FILM project van Nieuwe Filmers.

Masterclass-Scenario-Schr-5382-800-600

Citaat Rudi Brekelmans uit NIEUWE FILMERS Filmcafe#1:

“Ik zie een scenario als een bouwpakket. Als het geschreven is geeft ik ‘t aan de regisseur en daarmee zeg ik: dit zijn alle stukjes die je nodig hebt, zo moet ‘t in elkaar. Vervolgens moet de film nog door de regisseur, vanuit een eigen visie, gemaakt worden.”

Deze Masterclass wordt georganiseerd in aanloop naar het Nieuwe Filmers One Week Filmproject  ‘filmmaken in 1 week’ van 13 t/m 17 augustus 2018. Degenen die mee willen gaan doen met het One Week Filmproject krijgen voorrang bij inschrijving voor deze Masterclass.

Nieuwe Filmers Masterclass

Nieuwe Filmers Masterclass ‘Karakter en de scene’ van 10:30u.-15:30u op zaterdag 7 juli in de Verkadefabriek.

  • Kosten: 49,95 euro [excl. btw], inclusief lunch, thee, koffie en fris.
  • Aanmelden: via info@nieuwefilmers.nl, onder vermelding Masterclass scenarioschrijven, met je naam, m/v, leeftijd, emailadres, wel/geen interesse in deelname aan het One Week Filmproject 2018. Aanmelden kan t/m 3 juli.

Actuele info online: https://www.facebook.com/events/575914502793504/ en op www.nieuwefilmers.nl