Nieuwe films en serie rondom Transformers speelgoed

In navolging van een nieuwe live-action film heeft Paramount Pictures nog meer films en een serie aangekondigd rondom het populaire Transformers speelgoed.

Waar er in oktober vorig jaar nog bekendgemaakt werd dat er een nieuwe live-action Transformers film zou komen, blijkt dat filmstudio Paramount Pictures nog meer op de planning heeft staan. Zo gaat de eerdergenoemde film onderdeel zijn van een trilogie.

Transformers: Rise of the Beasts verschijnt in de bioscoop op 9 juni 2023, een datum die al bekend was. Het zal echter de eerste van drie zijn in een geplande trilogie. Paramount sprak echter niet over de andere twee films. Tevens verschijnt er deze herfst een animatieserie genaamd Transformers: Earthspark. Bekijk hieronder een teaser van deze reeks.

Het wordt gecoproduceerd door Nickelodeon Animation en Hasbro’s Entertainment One en zal zich concentreren op een nieuwe soort Transformers die hun plaats in de wereld proberen te vinden. En dan volgt een naamloze animatiefilm van Paramount Animation en eOne (Hasbro’s entertainmentstudio), die op 19 juli 2024 in de bioscoop verschijnt van regisseur Josh Cooley, die bekend staat om zijn werk in een hele reeks Pixar-films.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TRANSFORMERS (@transformersofficial)

Films en series rondom Transformers speelgoed

Er worden al jaren films en series rondom het populaire Transformers speelgoed gemaakt. Naast animatieseries maakte regisseur Michael Bay een aantal films rondom de franchise, waarvan de meeste het goed deden aan de bioscoopkassa. De aankomende film zal echter geregisseerd worden door Steven Caple Jr., welke eerder Creed II regisseerde. Het script zal geschreven worden door Joby Harold. Hij schreef eerder al mee aan Army of the Dead.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter