Nieuwe foto’s Bohemian Rhapsody onthullen Rami Malek’s Freddie Mercury

20th Century Fox‘s presentatie tijdens CinemaCon bevatte een eerste blik op Rami Malek (Mr. Robot) in de rol van Freddie Mercury in de aankomende docudrama Bohemian Rhapsody. Bekijk hieronder de nieuwe foto’s!

Bohemian Rhapsody Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody is een voetstappende viering van Queen, hun muziek en hun buitengewone zanger Freddie Mercury, die stereotypes en verbrijzelde conventies trotseerde om een ​​van de meest geliefde entertainers ter wereld te worden. De film volgt de snelle opkomst van de band door hun iconische songs en revolutionaire geluid, hun bijna-implosie terwijl Mercury’s levensstijl uit de hand loopt, en hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, waar Mercury, geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte, de band leidt in een van de grootste voorstellingen in de geschiedenis van de rockmuziek. Tijdens dit proces werd de erfenis van een band gecentreerd die altijd meer als een familie was en die tot op de dag van vandaag door buitenstaanders, dromers en muziekliefhebbers blijft inspireren.

De film wordt geregisseerd door Dexter Fletcher (Eddie the Eagle), wie eerder Bryan Singer verving. Het scenario is geschreven door Anthony McCarten (The Theory of Everything).

Rami Malek zien we als Freddie Mercury. Daarnaast zijn er rollen voor Ben Hardy (drummer en componist Roger Taylor), Gwilym Lee (hoofdgitarist en Queens medeoprichter Brian May) en Joseph Mazzello (basgitarist, componist John ‘Deacy’ Deacon). Bohemian Rhapsody staat ingepland voor 25 december 2018. Bandleden Brian May en Roger Taylor zullen verantwoordelijk zijn voor de productie van de filmmuziek. Anthony McCarten schreef de meest recente versie van het scenario.