Nieuwe foto’s Frozen-personages Once Upon a Time

Voor het vierde seizoen van ABC‘s Once Upon a Time hebben de makers besloten om meerdere personages uit Disney’s animatiefilm Frozen toe te voegen. Eerder hadden we al een foto van Queen Elsa en nu hebben we een reeks foto’s van nieuwe personages, zoals sneeuwkoningin Elsa (Georgina Haig), Anna (Elizabeth Lail) en Kristoff (Scott Michael Foster), Hans (Tyler Jacob Moore) en Pabbie (John Rhys-Davies). De première van het vierde seizoen vindt op 28 september plaats.

mwai2-once-upon-a-time-frozen-2-600

vx138-once-upon-a-time-frozen-4-600

0z0lx-once-upon-a-time-frozen-1-600

2xzji-once-upon-a-time-frozen-3-600

a5w1j-once-upon-a-time-frozen-6-600

befal-once-upon-a-time-frozen-7-600

ej5wb-once-upon-a-time-frozen-5-600

Producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz vertelden dat ze voor het verhaal in Once Upon a Time inspiratie zullen halen uit de Disney film, en niet uit het sprookje De Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen waar de film losjes op is gebaseerd.

De reeks is bedacht door schrijvers en producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz en gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Jennifer Morrison, Ginnifer GoodwinJosh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Colin O’Donoghue, Emilie de Ravin en Jared S. Gilmore.

Once Upon a Time zal vanaf september 2014 te zien zijn.