Nieuwe foto’s Lucien de film

Lucien is een korte dramafilm van 20 minuten die is ingediend bij het NFF. De film heeft inmiddels een lange weg afgelegd. Zo is de productie is 2,5 jaar werkzaam geweest. Hieronder zijn nieuwe stills uit de film te zien.

Lucien LucienLucienLucienLucienLucien

De absurdistische korte film is geïnspireerd door de novelle L’enfance d’un chef van filosoof Jean-Paul Sartre en vertelt het verhaal van een (innerlijke) strijd tussen identiteit, religie en maatschappij.

Lucien werd in de zomer van 2012 opgenomen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Het team achter de film bestaat geheel uit jonge professionals die zich inmiddels meer dan 3 jaar lang vrijwillig inzetten. Dankzij deze jonge professionals en sponsoring van onafhankelijke bedrijven is de film tot stand gekomen.

De film werd geregisseerd door Steven van Roosmalen, met een script van Steven van Roosmalen en Wouter Linmans. Hoofdrollen zijn er voor Loek van den Wijngaard, Bob van der Houven, Rozemarijn Pegt, Joop van den Beucken, Reneé Reinders, Corine van der Helm, Miro Brooks en Leroy ten Dam.

Neem een kijkje op de Facebook-pagina en de officiële website.