Nieuwe Ghost in the Shell film teaser

Paramount Pictures en DreamWorks Pictures hebben een nieuwe teaser vrijgegeven voor de film Ghost in the Shell. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Scarlett Johansson als het personage The Major, bekend uit de gelijknamige manga.

De film volgt Kusanagi, een unieke menselijke cyborg die de speciale politie-eenheid Section 9 leidt. Een nieuwe vijand duikt op en daagt Section 9 uit. Zijn doel is het bestrijden van de vooruitgang in robotica.

Ghost in the Shell film teaser

Cyberpolitie: Sectie 9 is een zeer professionele eenheid die verwikkeld is in de smerigste spionagezaken. Neotechnologie: Kusanagi is geen doorsnee agent. Haar cybernetische lichaam geeft haar superkracht en een nog sneller reactievermogen. Neuro-interface: Een mysterieuze cyberpirate dringt door tot de meest beschermde netwerken. Ze wordt gezocht voor terrorisme, beursfraude en misbruik van gegevens. Virtuele realiteit: Kusanagi verdenkt het ministerie van Buitenlandse Zaken en vooral een topgeheim programma: Project 2501. Maar terwijl ze een onderzoek instelt, ervaart Kusanagi vreemde gevoelens omtrent haar eigen menselijkheid…

Ghost in the Shell wordt geregisseerd door Rupert Sanders op basis van een scenario door Jamie Moss, William Wheeler, Ehren Kruger. De film is gebaseerd op de Japanse manga en anime met dezelfde naam van Masamune Shirow.

Afgezien van de hoofdrol door Scarlett Johansson heeft Ghost in the Shell een diverse cast, bestaande uit Beat Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Kaori Momoi, Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara en Tuwanda Manyimo.

De film Ghost in the Shell zal te zien zijn vanaf 30 maart 2017.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter