Nieuwe trailer voor serie Gypsy met Naomi Watts

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de tiendelige psychologische thriller Gypsy, met in de hoofdrol Naomi Watts (Allegiant, Birdman). Alle afleveringen zullen vanaf 30 juni te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder de Gypsy trailer.

Gypsy serie

Jean Halloway is een therapeute uit Manhattan, New York. Haar leven lijkt perfect; ze heeft een goedlopende praktijk en is getrouwd met Michael. Jean houdt er echter intieme en gevaarlijke relaties op na met de mensen uit de levens van de patiënten die ze behandelt. De grenzen tussen haar privé- en professionele leven beginnen te vervagen en ze belandt in een wereld waar de krachten van lust en realiteit op een desastreuze manier dreigen te botsen.

Naast Watts waren er ook rollen voor Billy Crudup, Sophie Cookson, Lucy Boynton en Karl Glusman.

Gypsy werd geschreven door Hollywood debutant Lisa Rubin. De series werd geregisseerd door Fifty Shades of Grey‘s Sam Taylor-Johnson, alsmede Victoria Mahoney en Coky Giedroyc. Stevie Nicks nam een ​​akoestische versie van haar Fleetwood Mac-nummer “Gypsy” opnieuw op om als themalied van de show te dienen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter