Nieuwe internationale trailer voor Octavia Spencer’s horror-thriller Ma

Blumhouse en Universal Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Ma, waarbij we een nieuwe blik krijgen op de nieuwe horror-thriller met in de hoofdrol Octavia Spencer! Bekijk de trailer hieronder.

Ma

Everybody’s welcome at Ma’s. But good luck getting home safe. Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann, die een rustig stadje in Ohio. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar “Ma.” Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie.

Ma heeft tevens rollen voor Octavia SpencerJuliette Lewis, Luke Evans, Missi Pyle, McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo en Dante Brown. De film is afkomstig van Tate Taylor, de befaamde regisseur van The Help en Get Up. Het scenario is geschreven door Scotty Landes (Comedy Central’s Workaholics) en Taylor.

Ma draait vanaf 30 mei 2019 in de Nederlandse bioscoop.