Nieuwe Jurassic Park Funko POP Movie Moments

Dinosaurussen staan ​​op het punt om weer over de aarde te heersen wanneer, wanneer Jurassic World Dominion op 10 juni 2022 in de bioscoop verschijnt. Als voorbereiding heef Back to the Toys een aantal nieuwe, exclusieve Jurassic Park Funko POP Movie Moments, waaronder de Muldoon Raptor Hunt en John Hammond met poort. Er is ook een nieuwe versie van Mr. DNA. Reserveer nu de Funko Pops hier met 10% korting! Lees hieronder hoe het werkt!

Jurassic Park Funko pop kopen

Als eerste hebben we de Funko Pop! Moment: Muldoon Raptor Hunt, met de gedoemde jachtopziener Robert Muldoon, met een raptor die springt om hem aan te vallen. Vervolgens hebben we John Hammond met poort, met de maker van Jurassic Park. Richard Attenborough speelde het personage in de film. Hammond staat voor de poorten van het park, in navolging van het iconische beeld uit de eerste film.

Jurassic Park Funko pop kopen

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter