Nieuwe Machete Kills poster, trailer en foto’s

Independent Films heeft de nieuwe poster, trailer én een aantal foto’s vrijgegeven voor Robert Rodriguez‘s Machete Kills. Deze kun je hieronder bekijken.

Machete Kills

19c05190163ff4dadd10a

In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke gewone sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte een wereldoorlog ontketenen. Aan Machete de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken en een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

De hoofdrollen zijn voor Danny Trejo, Michelle RodriguezDemian BichirSofia Vergara, Amber Heard, Carlos Estevez, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Charlie Sheen, Alexa Vega, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding Jr., William Sadler, Marko Zaror en Mel Gibson.

Het scenario is geschreven door Robert Rodriguez en Marcel Rodriguez. Machete Kills draait vanaf 13 september in de bioscoop.