Nieuwe poster Disney’s Christopher Robin

The Walt Disney Studios heeft een nieuwe internationale poster (via Imp Awards) vrijgegeven voor de aankomende film Disney’s Christopher Robin. Deze kun je hieronder bekijken.

Christopher Robin

In het hartverwarmende live-action avontuur is het jongetje dat graag avonturen beleefde in het Honderd Acre-bos met een groep levendige en lieve dieren, opgegroeid en zijn weg kwijtgeraakt. Nu is het aan zijn jeugdvrienden om zich in onze wereld te wagen en Christopher Robin te helpen herinneren aan de liefdevolle en speelse jongen die nog steeds binnen zit.

Ewan McGregor (Beauty and the Beast, T2 Trainspotting) speelt in de film als de volwassene Christopher Robin. Hij wordt vergezeld door Hayley Atwell (Agent Carter, Captain America: The First Avenger) als Evelyn, de vrouw van Christopher Robin, en Mark Gatiss als Giles Winslow, de baas van Christopher Robin.

Natuurlijk zal de cast van iconische personages uit het Honderd Acre Wood in de film aanwezig zijn. Deze bestaat uit Jim Cummings als Winnie de Poeh/ Tigger, Nick Mohammed als Biggetje, Brad Garrett als Eeyore, Peter Capaldi als Konijn, Sophie Okonedo als Kanga en Toby Jones als Uil.

Disney’s Christopher Robin wordt geregisseerd door Marc Forster en het scenario is geschreven door Allison Schroeder (Hidden Figures). De film draait vanaf 3 augustus 2018 in de bioscoop.

Walt Disney kocht in 1961 de rechten van de gele teddybeer en heeft van Winnie de Poeh een van de pijlers van de studio gemaakt. De eerste korte film welke in de bioscoop werd vertoond is Winnie the Pooh and the Honey Tree (1966). Vervolgens werden er nog twee korte verhalen verfilmt. Alle drie werden in 1977 samengevoegd tot The Many Adventures of Winnie the Pooh. De beer speelde vervolgens nog de hoofdrol in een aantal TV series, acht direct-to-DVD films, en vier bioscoopfilms.