Nieuwe poster en informatie Agent Carter seizoen 2

Hayley Atwell zal wederom te zien zijn in Marvels Agent Carter seizoen 2. Daarnaast zullen ook James D’Arcy en Enver Gjokaj terugkeren. Van andere acteurs als Chad Michael Murray (Agent Thompson), Lyndsy Fonesca (Angie Martinelli) en Bridget Regan (Dottie Underwood) wordt ook verwacht dat ze zullen terugkeren.

Daarnaast is het mogelijk dat Arnim Zola en The Winter Soldier rollen krijgen in het nieuwe seizoen. In een interview vertelde showrunner Michele Fazekas dat het tweede seizoen om andere schurken draait:

“Despite teasing the Winter Soldier program at the end of season 1, the plan is to go in a different direction. “At this point, we’re telling a new story. People who are fans of the Marvel comic book universe will recognize our villain and there’s more than one villain.“We’re certainly taking inspiration from the comic book universe, so anybody who knows that will be rewarded.”

Agent Carter seizoen 2

Agent Carter vertelt het verhaal van Peggy Carter. Het is het jaar 1946 en Peggy Carters werk en leven verandert wanneer de mannen terugkeren na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Peggy werkt voor de geheime dienst SSR (Strategic Scientific Reserve) en zij probeert haar administratieve werkzaamheden te combineren met de geheime missies die zij krijgt van Howard Stark. Peggy worstelt ook met haar leven als vrijgezelle vrouw in Amerika en het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers.

Het nieuwe seizoen van Agent Carter speelt zich af in Los Angeles en zal zich focussen op een zaak die te moeilijk is voor de reguliere politie in L.A. om op te lossen. Een van de meest gevierde aspecten van het eerste seizoen was de vriendschap en chemie tussen Peggy en Jarvis, die dus opnieuw samen te zien zullen zijn.

De hoofdrollen worden gespeel door Hayley Atwell, James D’Arcy, Enver Gjokaj, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Shea Whigham, Dominic Cooper.

Marvel’s Agent Carter wordt geproduceerd door Christopher Markus, Steve McFeely, Tara Butters, Michele Fazekas, Kevin Feige, Louis D’Esposito en Jeph Loeb.