Nieuwe poster en teaser Black Monday

Seth Rogen heeft op Twitter de officiële poster vrijgegeven voor Black Monday, evenals een teaser voor de aanstaande comedy-serie van Showtime. Je kunt de poster en video hieronder bekijken!

Black Monday

De hoofdrollen in Black Monday worden gespeeld door Golden Globe winnaar Don Cheadle (Avengers: Infinity War), Andrew Rannells (Girls) en Regina Hall (Girls Trip).

Black Monday neemt de kijkers mee terug naar 19 oktober 1987 – ook wel Black Monday genoemd, de ergste beurscrash in de geschiedenis van Wall Street. Tot op de dag van vandaag weet niemand wie het veroorzaakt heeft … tot nu toe. Het is het verhaal van hoe een groep buitenstaanders de blauwbloedige old-boys club van Wall Street op zich nam en uiteindelijk ‘s werelds grootste financiële systeem, een Lamborghini limousine, en het glazen plafond crashte.

De serie is gemaakt door David Caspe (Happy Endings) en Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl), die zullen dienen als uitvoerende producenten en showrunners. Emmy-genomineerden Seth Rogen en Evan Goldberg (Preacher, Superbad), die ook uitvoerend produceren, regisseerden de pilot.

Andere rollen zijn er voor Paul Scheer, Yassir Lester, Horatio Sanz, Michael James Scott en Eugene Cordero, Casey Wilson.

De serie gaat in première op zondag 20 januari 2019.