Nieuwe poster en trailer Black Mass met Johnny Depp

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven van regisseur Scott Cooper’s Black Mass. In de film zien we Johnny Depp als de brute misdadiger Whitey Bulger.

In de biopic zien we hoe Whitey Bulger, de broer van een senator en de beruchtste gewelddadige crimineel in de geschiedenis van South Boston, informant wordt van de FBI om een maffiafamilie op zijn eigen terrein uit te schakelen.

Black Mass

Black Mass trailer

In 1970 zuid Boston overtuigt FBI agent John Connolly (Edgerton) de Ierse gangster Jimmie “Whitey” Bulger (Depp) samen te werken met de FBI om een gemeenschappelijke vijand te elimineren: de Italiaanse maffia. De film vertelt het verhaal van deze onheilige alliantie, die volledig uit de hand loopt, waardoor Whitey de rechtshandhaving kan ontlopen. Hierdoor kan hij steeds meer macht verwerven en groeit uit tot een van de meest meedogenloze en invloedrijke gangsters in de geschiedenis van Boston.

De hoofdrollen worden gespeeld door Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch, Sienna Miller, Juno Temple, Peter Sarsgaard, Adam Scott, Kevin Bacon en Joel Edgerton.

Black Mass is geregisseerd door Scott Cooper op basis van een scenario door Jez Butterworth en Mark Mallouk. De film is gebaseerd op het boek Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob (2001) geschreven door Dick Lehr en Gerard O’Neill.

Black Mass is te zien vanaf 17 september.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter