Nieuwe poster en trailer voor Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

The Searchers heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de film Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot. Deze kun je hieronder bekijken.

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Gebaseerd op de autobiografie door John Callahan. De film werd geregisseerd door Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk) op basis van een scenario door Van Sant, Callahan, Jack Gibson en William Andrew Eatman. Hoofdrollen zijn er voor Joaquin PhoenixJonah HillRooney Mara en Jack Black.

Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot gaat op 11 mei 2018 in premiers en zal voor het eerst te zien zijn op het Sundance Film Festival. Vanaf 14 juni 2018 in de Nederlandse bioscoop.