Nieuwe poster en trailer voor Wild Rose

WW Entertainment heeft de poster en trailer vrijgegeven voor Wild Rose. Deze kun je hieronder bekijken. Jessie Buckley speelt in Wild Rose een muzikale wildebras Rose-Lynn Harlan. Ze komt net uit de gevangenis en droomt van een carrière als countryzangers.

Wild Rose

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Wild Rose is geregisseerd door Tom Harper op basis van een scenario door Nicole Taylor. Vanaf 16 mei 2019 in de bioscoop.