Nieuwe poster en tv-spot Rocky-spinoff Creed

MGM Pictures, Warner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben een nieuwe poster en tv-spot van Creed vrijgegeven.

Creed

Creed

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) kende zijn beroemde vader, wereldkampioen Apollo Creed nooit omdat hij stierf voordat hij geboren werd. Toch zit boxen in zijn bloed zit en dus gaat Adonis naar Philadelpha, de plek van Apollo Creed’s legendarische wedstrijd tegen Rocky Balboa. Daar zoekt hij naar Adonis Rocky. Hij gaat akkoord om hem te trainen, ondanks dat de voormalige kampioen strijdt met een tegenstander, dodelijker dan elke opponent die hij in de ring getroffen heeft.

Creed is een productie van Robert Chartoff, Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Sylvester Stallone en Kevin King Templeton. De film wordt geregisseerd door Ryan Coogler en is aan het einde van het jaar in de bioscoop te bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter