Nieuwe poster Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Deze kun je hieronder bekijken.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige Duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Depp) met behulp van Newt Scamander (Redmayne) gevangen gezet door de MACUSA. Maar, zoals hij al dreigde, wist Grindelwald aan zijn gevangenschap te ontsnappen en is hij begonnen met het verzamelen van volgelingen. De meesten daarvan zijn zich niet bewust van zijn ware plannen: om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald ervan te weerhouden zijn plannen uit te voeren, roept Albus Dumbledore (Law) de hulp in van zijn voormalig leerling Newt Scamander. Hij gaat akkoord, zich niet bewust van de gevaren die hem te wachten staan. Grenzen worden getrokken en liefde en loyaliteit komen zelfs bij de beste vrienden en meest hechte families op het spel te staan, in een steeds verdeelder rakende toverwereld.

Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt wederom de hoofdrol als Newt Scamander. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison Sudol en Dan FoglerJohnny Depp zien we terug in een grotere rol als het personage Gellert Grindelwald, een krachtige duistere tovenaar. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Andere rollen zijn er voor Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Brontis Jodorowsky, Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Jessica Williams, Joshua Shea en Fiona Glascott. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt geregisseerd door David Yates. De film draait vanaf 14 november 2018 in de Nederlandse bioscoop.