Nieuwe posters Nymphomaniac

Er zijn drie nieuwe posters vrijgegeven van regisseur Lars von Trier’ Nymphomaniac. Op de eerste poster zijn Shia LaBeouf en Charlotte Gainsbourg te zien. Deze poster is afkomstig van het eerste deel van het tweeluik Nymphomaniac.

Nymphomaniac Nymphomaniac Nymphomaniac

Nymphomaniac volgt de vrouw Joe (gespeeld door zowel Stacy Martin als Charlotte Grainsbourg). De oude charmante vrijgezel Seligman (Stellan Skarsgård) vindt haar op een dag in elkaar geslagen in een steegje. Hij neemt haar mee naar huis en zorgt voor haar. Joe vertelt hem tijdens haar verblijf over haar erotische leven, van geboorte tot haar vijftigste levensjaar.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Shia LaBeouf, Stacy Martin, Stellan Skarsgård, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier en Jean-Marc Barr.

Nymphomaniac is een uit twee delen bestaande film onder regie van Lars von Trier, oorspronkelijk bedoeld als één film maar wegens de lengte verdeeld in twee delen. Het eerste deel verschijnt op 26 december en het tweede deel op 16 januari.