Nieuwe poster Papillon met Charlie Hunnam & Rami Malek

Dutch FilmWorks heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de aankomende remake van Papillon, met in de hoofdrollen Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim) en Rami Malek (Mr. Robot, Bohemian Rhapsody). De poster kun je hieronder bekijken.

Papillon

Gebaseerd op de internationale best-selling autobiografische boeken Papillon en Banco, volgt de film het epische verhaal van Henri “Papillon” Charrière (Charlie Hunnam), een kluiskraker uit de Parijse onderwereld die onterecht wordt opgepakt voor moord en levenslang gedoemd is te verblijven in de beruchte strafkolonie op Devil’s Island. Vastbesloten om zijn vrijheid te herwinnen, vormt Papillon een onwaarschijnlijk bondgenootschap met een veroordeelde vervalser, Louis Dega (Rami Malek), die in ruil voor bescherming instemt met het financieren van z’n ontsnapping.

De film wordt geregisseerd door Michael Noer (R, Northwest) en is geschreven door Aaron Guzikoswski (Prisoners).

De originele Papillon is geregisseerd door Franklin J. Schaffner en is gebaseerd op Henri Charrière’s autobiografie uit 1970.  Hoewel hij een crimineel was, werd Charrière (gespeeld door Steve McQueen in het origineel) in de vroege jaren 1930 gearresteerd voor een moord waarvan hij beweert dat hij er geen enkele betrokkenheid bij had. De titel, het Franse woord voor vlinder, refereert aan Charrière’s eigen tattoeage, hetgeen hem zijn bijnaam geeft.

De film moet vanaf september in de bioscopen verschijnen.