Nieuwe poster voor American Horror Story: Cult

FX Networks heeft de poster vrijgegeven voor American Horror Story: Cult. Deze kun je hieronder bekijken. Daarnaast is heeft de AHSCult.com viral site een update gekregen met “Week Two” content, welke nieuwe hints bevatten. De verhaallijn van de nieuwe afleveringen zou losjes gebaseerd zijn op de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. FX liet eerder weten dat er in elk geval negen seizoenen van de serie zullen komen.

Nieuwe poster voor American Horror Story: Cult

De verkiezingen van 2016 zijn achter de rug en Ally Mayfair Richards (Emmy winnares Sarah Paulson) uit Michigan probeert ondanks haar angststoornissen haar geluk te vinden door samen met haar vrouw en chefkok (Alison Pill) en haar zoon een restaurant te runnen. Maar Ally’s gezin en haar greep op de werkelijkheid worden bedreigd door de komst van Kai Anderson (Evan Peters), een politiek gemotiveerde sekteleider die een onvoorstelbare massamoord voor ogen heeft.

De hoofdrollen in het nieuwe seizoen worden gespeeld door Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Cheyenne Jackson, Alison Pill, Colton Haynes en Adina Porter.

American Horror Story: Cult gaat op 5 september 2017 van start.