Nieuwe poster voor Color Out of Space met Nicolas Cage

Splendid Film heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor Color Out of Space, met in de hoofdrol Academy Award winnaar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy). De film is een bizarre sci-fi horror-nachtmerrie geregisseerd door de legendarische Richard Stanley en gebaseerd op het verhaal van H.P. Lovecraft. Bekijk de poster hieronder.

Color Out of Space

Color Out of Space is geschreven en geregisseerd door Richard Stanley (Hardware). Het rustige leven van Nathan Gardner (Nicolas Cage) en zijn gezin wordt bruut verstoord als er een meteoriet voor hun boerderij neerstort. Een gemuteerd buitenaards wezen neemt langzamerhand hun landgoed over en infecteert alles en iedereen die het tegenkomt, totdat Nathan het heft in eigen handen neemt…

De film heeft tevens rollen voor Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) en Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

De film luidt tevens de terugkeer in van Stanley, de aan lager wal geraakte regisseur die in de jaren ’90 de cultfilms Hardware en Dust Devil maakte. Na die veelbelovende producties werd hij aan de zijlijn werd gezet na het floppen van The Island of Dr. Moreau.

De film draait vanaf 28 mei 2020 in de bioscoop.