Nieuwe poster voor First Man met Ryan Gosling

Universal Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven van Damien Chazelle’s aankomende film First Man. De poster debuteert op de 49ste verjaardag van de maanlanding van Apollo 11. Bekijk de poster hieronder!

First Man

First Man draait om de bekende Amerikaanse maanreiziger Neil Armstrong. De biografische film zoomt in op de periode van 1961 tot het jaar 1969 waarin de afstandelijke Armstrong als eerste mens voeten op de maan zette. Er wordt gekeken naar de offers en kosten die zowel Armstrong als Amerika moest maken om de gevaarlijke ruimtemissie te laten slagen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Ryan Gosling als Neil Armstrong. Chazelle (Whiplash) en Gosling (Blade Runner 2049) werken wederom samen, na het succes van de musical La La Land aan de film gebaseerd op James Hansen’s biografie “First Man: A Life Of Neil A. Armstrong.” Het scenario is geschreven door Academy Award winnaar Josh Singer (Spotlight). Er zijn ook rollen voor namen als Jon Bernthal, Claire Foy, Pablo Schreiber en Jason Clarke.

Vanaf 11 oktober moet First Man in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.