Nieuwe poster voor London Has Fallen

Focus Features heeft een poster uitgebracht voor de film London Has Fallen, die hieronder bekeken kan worden. De film zal op 2 oktober uitkomen.

London Has Fallen

London Has Fallen

Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman zullen allen terugkeren in London Has Fallen. In het in Londen gebaseerde vervolg komt de Britse premier onder verdachte omstandigheden te overlijden. De president van de Verenigde Staten, zijn baas van de geheime dienst en een argwanende MI-6 agent komen voor een grote uitdaging te staan als de begrafenis van de premier doelwit wordt van een groep terroristen die het gemunt heeft op de leiders van de westerse wereld.

De film wordt geregisseerd door Babak Najafi op basis van een scenario door Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Christian Gudegast, Chad St. John.

Rollen zijn er voor Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Melissa Leo, Alon Moni Aboutboul, Angela Bassett, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Radha Mitchell, Sean O’Bryan, Charlotte Riley en Waleed Zuaiter.

London Has Fallen draait vanaf 3 maart 2016 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter