Nieuwe poster voor Martin Scorsese’s The Irishman

Netflix heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de misdaadfilm The Irishman. Bekijk deze hieronder. De film wordt geregisseerd door Martin Scorsese en herenigd acteurs Robert De Niro en Al Pacino.

The Irishman

De Niro zien speelt de rol van huurmoordenaar Frank ‘The Irishman’ Sheeran. De echte Sheeran was naar verluidt lid van de beruchte Bufalino misdaadfamilie. Vlak voor zijn dood bekende hij de bekende vakbondsleider Jimmy Hoffa te hebben vermoord. De eveneens niet zo zuivere Hoffa, die gespeeld wordt door Pacino, verdween in 1975 en werd pas in 1982 officieel dood verklaard aangezien zijn lichaam nooit gevonden is. Joe Pesci speelt Russell Bufalino, het hoofd van de Bufalino familie.

Het verhaal van The Irishman speelt zich af gedurende verschillende periodes. Door middel van geavanceerde digitale technieken zullen een aantal acteurs hun personages op verschillende leeftijden kunnen spelen. Mede hierdoor heeft de productie van de film een budget van maar liefst 100 miljoen dollar. Volgens De Niro is dat de reden dat Hollywood studio’s aarzelden om de productie op zich te nemen. De film werd uiteindelijk gefinancierd door Netflix, en zal dus niet in de bioscopen verschijnen. Zonder de streaming dienst zouden de opnames van deze film niet mogelijk zijn geweest.

The Irishman is gebaseerd op het boek ‘Heard You Paint Houses: Frank ‘The Irishman’ Sheeran and Closing the Case on Jimmy Hoffa’ uit 2005 van Charles Brandt. Er zijn ook rollen voor Joe Pesci, Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Stephen Graham, Domenick Lombardozzi, Jesse Plemons en Jack Huston.

De première van The Irishman wordt in de herfst van 2019 verwacht.