Nieuwe poster voor Once Upon a Deadpool

20th Century Fox heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Once Upon a Deadpool, met Ryan Reynolds als het titulaire personage en Fred Savage. De PG-13 versie van Deadpool 2 zal vanaf 12 december in de Amerikaanse bioscoop te zien zijn. Bekijk de poster hieronder.

Once Upon a Deadpool

Once Upon a Deadpool bevat beelden van Deadpool 2, maar is geredigeerd tot een PG-13 format, wat betekent dat een deel van het geweld en gescheld is weggesneden. Fans kunnen ook nieuwe beelden verwachten“in the form of a framing sequence” in de vernieuwde film die Ryan Reynolds en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick voor het project hebben bedacht. Savage zal zijn rol hernemen van de klassieker The Princess Bride uit 1987, in de nieuwe sequenties. Acht scènes zijn gefilmd voor het komende project.

Bovendien zal de film geld inzamelen voor het goede doel. Voor elk verkocht ticket wordt $1 gegeven aan F-ck Cancer.

Deadpool 2 is geregisseerd door David Leitch. Naast Reynolds zijn er rollen voor Zazie Beetz als de geluk-manipulerende mutant Domino en Josh Brolin als Cable, de tijd reizende zoon van de X-Men’s Cyclops. Jack Kesy is te zien als Black Tom.