Nieuwe poster Wolverine-film Logan

20th Century Fox heeft een nieuwe poster en clip vrijgegeven voor Logan. Deze kun je hieronder bekijken. In de film kruipt Hugh Jackman voor de negende en allerlaatste keer in de huid van het X-Men personage.

Nieuwe poster Wolverine-film Logan

In 2029 is de mutant bevolking aanzienlijk geslonken en de X-Men zijn ontbonden. Logan (Hugh Jackman) zijn vermogen om zichzelf te genezen is slinkende en hij ontfermt zich nu samen met de mutant Caliban (Stephen Merchant) over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Zij zullen daar de rest van hun leven ondergedoken blijven. Maar wanneer een jonge mutant op de vlucht voor een gevaarlijke organisatie zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen en voelt hij zich uiteindelijk gedwongen haar te helpen.

Naast Jackman zijn er in de film rollen weggelegd voor Patrick Stewart als Professor X en Dafne Keen als Laura a.k.a. X-23. Laatstgenoemde beschikt over dezelfde krachten als Logan, aangezien ze een kloon is van Wolverine. Andere rollen zijn voor Doris MorgadoEriq La Salle, Elise Neal, Boyd HolbrookElizabeth Rodriguez, Richard E. Grant en Stephen Merchant.

De film wordt geproduceerd door Marvel Entertainment, TSG Entertainment en The Donners’ Company en gedistribueerd door 20th Century Fox. Het is de tiende film in de X-Men-filmserie en de derde film in de Wolverine-serie na X-Men Origins: Wolverine (2009) en The Wolverine (2013). De film is geïnspireerd op Old Man Logan van Mark Millar en Steve McNiven.

Logan wordt geregisseerd door James Mangold en is geschreven door David James Kelly.

Vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.