Nieuwe posters en trailer Disney’s Project T

Walt Disney Pictures heeft vier personage posters en een nieuwe trailer vrijgegeven voor Brad Bird‘s Project T (originele titel Tomorrowland). Deze kun je hieronder bekijken.

Project T

Project T

73e86a4

Project T

Project T

Project T

Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld – en zijzelf – nooit meer hetzelfde zijn.

De filmtitel is wereldwijd in vele landen onder een andere naam uitgebracht, waarvan onder meer in de Verenigde Staten als Tomorrowland (originele titel), in het Verenigd Koninkrijk als Tomorrowland: A World Beyond en in Nederland en België als Project T. Omdat het bedrijf ID&T, organisator van het dancefestival Tomorrowland, het handelsmerk heeft gedeponeerd in België was Disney verplicht een andere naam te gebruiken.

De hoofdrollen worden gespeeld door George Clooney, Britt Robertson, Hugh LaurieRaffey Cassidy, Thomas Robinson, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Judy Greer.

De film is geregisseerd door Brad Bird. Het script is van schrijver en medebedenker van Lost, Damon Lindelof, en Brad Bird en is gebaseerd op een verhaal van Lindelof & Bird & Jeff Jensen.

Project T draait vanaf 21 mei 2015 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter