Nieuwe posters voor TMNT: Out of the Shadows

Paramount Pictures heeft een aantal nieuwe posters vrijgegeven voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Deze zijn hieronder te zien.

Nieuwe posters voor TMNT: Out of the Shadows teenage_mutant_ninja_turtles_out_of_the_shadows_ver16_xlg

Jouw favoriete pizza-etende schildpadden Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael zijn terug in een actie-avontuur waar je van begin tot eind van in een deuk ligt. Nadat Shredder ontsnapt bundelt hij zijn krachten met twee mutanten, Bebop en Rocksteady, om een duivels plan in werking te stellen om over de aarde te heersen. De broers moeten samen met April O’Neil en hun nieuwe, met hockeymasker rondlopende, bondgenoot Casey Jones tegen hun vijanden vechten en hun grootste bedreiging ooit verslaan: de beruchte Krang.

Hoofdrollen zijn er voor Megan Fox en Will Arnett. Ook zullen Alan Ritchson, Jeremy Howard, Noel Fisher en Pete Ploszek terugkeren als Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo. Daarnaast zijn er nog rollen voor William Fichtner (Eric Sacks), Tyler Perry (wetenschapper Baxter Stockman), Sheamus (Rocksteady), Gary Anthony Williams (Bebop), Brittany Ishibashi (Karai), Stephen Amell (Casey Jones), Brian Tee (Shredder).

De regie van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ligt in handen van Dave Green op basis van een scenario door Josh Appelbaum en André Nemec. De film is een sequel op Teenage Mutant Ninja Turtles uit 2014.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows draait vanaf 3 juni in de bioscopen.