Nieuwe promo Lethal Weapon seizoen 3

Eerder kondigde FOX Lethal Weapon seizoen 3 aan, ondanks alle problemen op de set. In Lethal Weapon seizoen 3 krijgt hoofdrolspeler Damon Wayans Jr. gezelschap van Seann William Scott (de American Pie-franchise). Nu heeft FOX een nieuwe Lethal Weapon seizoen 3 promo vrijgegeven, waarin we een blik krijgen op Scott’s personage. Bekijk de promo hieronder.

Lethal Weapon seizoen 3

In het derde seizoen van Lethal Weapon zijn Roger Murtaugh en zijn vrouw nog steeds aan het bijkomen van de gebeurtenissen van het vorige seizoen. Murtaugh houdt rekening met pensioen maar vindt een onwaarschijnlijke partner in Wesley Cole, een nieuwe LAPD-officier belast met het verzamelen van parkeerkaarten. Cole blijkt een veteraan te zijn van de oorlog in Afghanistan en een voormalige CIA opererend met zware bagage uit zijn verleden.

Het nieuws over Lethal Weapon komt nadat bekend werd dat hoofdrolspeler Clayne Crawford (Martin Riggs) ontslagen is, nadat hij eerder beschuldigd werd van “emotional abuse and creating a hostile environment” op de set. De situatie werd zo erg dat andere acteurs en crewleden beweerden dat ze zich ongemakkelijk voelden omdat ze op de set met Crawford waren. Crawford gaf later op Instagram toe dat de beweringen juist waren, maar beweerde ook dat hij de situatie had verholpen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Damon Wayans Sr, Seann William Scott, Keesha SharpKevin RahmJordana Brewster, Johnathan Fernandez, Dante Brown, Chandler Kinney en Michelle Mitchenor.

De Lethal Weapon serie is een productie van Warner Bros. Television in samenwerking met Lin Pictures en Good Session Productions. Matt Miller, Dan Lin, Jennifer Gwartz en McG dienen als uitvoerende producenten.

Lethal Weapon zal dinsdag 25 september terugkeren op Fox.