Nieuwe releasedatum voor Casa Coco met Joke Bruijs en Gerard Cox

De nieuwe bioscoopfilm Casa Coco, met Joke Bruijs en Gerard Cox in de hoofdrollen heeft een nieuwe releasedatum. De film zal vanaf 10 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Casa Coco die oorspronkelijk in januari 2022 geprogrammeerd stond, moest vanwege de sluiting van de bioscopen worden verplaatst. Gerard zei: 

“Ik heb met veel plezier aan de film gewerkt en kijk ontzettend uit naar de bioscooprelease”.

De film gaat over de Rotterdamse vriendengroep (Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange, Frédérique Spigt) die ieder jaar overwinteren op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke Bruijs). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard Cox) er ook bij is, doet dit de nodige stof opwaaien. Ook Katja Schuurman, Oscar Aerts, Tania Kross, Pamela Teves en Chris Tates zijn te zien in deze zomerse komedie voor oud én jong.

Casa Coco releasedatum

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt en merkt dat onder de Antilliaanse zon de dagen minder grijs zijn. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?

De hoofdrollen worden gespeeld door Joke Bruijs, Gerard Cox, Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange, Frédérique Spigt, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Tania Kross, Pamela Teves en Chris Tates.

De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) in coproductie met Messercola (Expeditie Vos). De film wordt geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce).

Casa Coco wordt vanaf 10 november 2022 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter