Nieuwe Resident Evil: The Final Chapter trailer

Nieuwe Resident Evil: The Final Chapter trailerScreen Gems heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Resident Evil: The Final Chapter. Deze kan je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we wederom Milla Jovovich als Alice.

[youtube xe5c9ilG1NU]

The Final Chapter wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson. De cast bestaat verder uit Ali Larter, Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Fraser James en Rola.

The Final Chapter pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution op. De mensheid staat op het punt de strijd te verliezen, nu Alice verraden is door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste strijd tussen mens en de ondoden had moeten zijn, moet ze terugkeren naar de plek waar alles begonnen is: Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation zijn krachten voor een laatste aanval op de overgebleven overlevenden van de apocalyps. In een race tegen de klok moet Alice samenwerken met oude vrienden en vindt ze een onwaarschijnlijke bondgenoot. Tussen het terugkrijgen van haar bovenmenselijke krachten en de aanstaande aanval van Umbrella, moet Alice een moeilijk gevecht ondernemen om de mensheid te redden.

Resident Evil: The Final Chapter is te zien vanaf 27 januari 2017.