Nieuwe trailer voor Rings

Paramount Pictures  heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Rings, het nieuwste deel in de horrorfranchise The Ring. Deze kun je hieronder bekijken. Samara is terug in deze derde film uit de Ring-serie. Wederom duikt zij op in een video die iedereen die ernaar kijkt binnen zeven dagen van het leven zal beroven. Ditmaal dreigt een jonge vrouw genaamd Sky (Aimee Teegarden) het slachtoffer te worden van deze beruchte vloek.

Trailer voor Rings

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

Rings wordt geregisseerd door F. Javier Gutiérrez op basis van een scenario door David Loucka, Jacob Estes, Akiva Goldsman.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matilda Anna Ingrid Lutz, Aimee Teegarden, Vincent D’Onofrio, Johnny Galecki, Lizzie Brocheré, Alex Roe, Andrea Powell, Bonnie Morgan.

Het eerste deel, The Ring, komt uit 2002. De film werd geregisseerd door Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean films) en had Naomi Watts in de hoofdrol. Deze film was een remake van het Japanse Ringu, dat werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Kôji Suzuki. Watts was wederom te zien in Hideo Nakata’s The Ring Two in 2005.

Rings is vanaf 1o november te zien in de Nederlandse bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter