Nieuwe Spinning Man trailer en poster met Guy Pearce & Pierce Brosnan

Bekijk hieronder de nieuwe trailer en poster voor de psychologische mysterie film Spinning Man. De thriller bevat een mix van opmerkelijke namen waaronder Guy Pearce, Pierce Brosnan en Minnie Driver en relatieve nieuwkomers waaronder Odeya Rush (Lady Bird), Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse) en Freya Tingley (Jersey Boys).

Nieuwe Spinning Man trailer en poster met Guy Pearce & Pierce Brosnan

Gebaseerd op de gelijknamige roman van George Harrar, volgt Spinning Man Evan Birch (Pearce), een familieman en een gewaardeerde professor aan een gerenommeerd college, waar zijn charme en reputatie zijn filosofieklas erg populair hebben gemaakt. Wanneer een vrouwelijke student genaamd Hannah wordt vermist, wordt Evan’s vrouw (Driver) achterdochtig over zijn alibi. Politie Detective Malloy (Brosnan) heeft nog meer reden om achterdochtig te zijn wanneer cruciaal bewijs Evan de hoofdverdachte maakt in Hannah’s verdwijning. Plotseling zijn de vragen waar Evan voor staat niet alleen academisch – ze zijn een kwestie van leven of dood.

Tijdens de producties in 2016 zou de film oorspronkelijk worden geregisseerd door Peter Flinth (Nobel’s Last Will) en waren de hoofdrollen voor Nikolaj Coster-Waldau (Game Of Thrones), Greg Kinnear (Little Miss Sunshine) en Emma Roberts (Beauty And The Beast). In april 2017 werd het geheel herzien. De film is geregisseerd door de Zweedse regisseur Simon Kaijser (Stockholm East) en geschreven door Matthew Aldrich, die samen het scenario schreef voor de Disney-hit Coco van vorig jaar.

Spinning Man is vanaf 6 april te zien in een aantal Amerikaanse bioscopen en On Demand.