Nieuwe streamingdienst SkyShowtime Nederland in aantocht

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime heeft laten weten zich klaar te maken voor de lancering in Nederland later dit jaar. De exacte releasedatum en wat een abonnement gaat kosten is nog niet bekend. Deze informatie zal op een later tijdstip verschijnen.

SkyShowtime Nederland is een samenwerking tussen Comcast Corporation en Paramount. De ​​nieuwe streamingdienst wordt gelanceerd in Nederland en meer dan 20 Europese landen. Via de nieuwe streamingdienst zal content te zien zijn van partijen als Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Bij de start van de dienst zal er ruim tienduizend uur aan content beschikbaar zijn.

De CEO van SkyShowtime, Monty Sarhan, kondigde vandaag een aantal senior benoemingen aan voor zijn leiderschapsteam. Deze aankondiging gebeurt voor de lancering van de streamingservice die gepland staat voor later dit jaar. Sarhan vertelde:

“Bij het opbouwen van een team is het mijn doel om leiders samen te brengen die mijn visie delen om een opwindende, dynamische, inclusieve en krachtige organisatie te creëren. Deze getalenteerde personen brengen een schat aan expertise mee uit de hele industrie en zullen een cruciale rol spelen in het succes van SkyShowtime. Ik weet dat ze allemaal gepassioneerd en enthousiast aan de slag gaan om ons bedrijf vooruit te helpen terwijl we ons voorbereiden op onze aanstaande lanceringen in heel Europa.”

SkyShowtime heeft vandaag de benoeming van het leiderschapsteam bekend gemaakt. Het nieuwe team bestaat uit de volgende personen.

  • Francesca Pierce (Chief Financial Officer).
  • Jen McAleer (Chief Brand Officer)
  • Richard Howard (Chief Marketing Office)
  • Josh Snow (Chief Product Officer)
  • Henriette Petersen (Regional General Manager for Northern Europe)
  • Gabor Harsanyi (Regional General Manager for Central and Eastern Europe)

Het wordt dit jaar steeds drukker op de streamingmarkt. Eerder deze week verscheen ook HBO Max Nederland.

SkyShowtime Nederland

Naast Nederland wordt de dienst ook gelanceerd in onder andere Spanje, Slovenië, Slowakijke, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Tsjechië, Polen, Portugal, Roemenië en Servië. De releasedatum van SkyShowtime in Nederland ligt ergens in 2022. Een exactere datum is nog niet bekend en wordt later bekend. Er zijn nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe dienst.  

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter