Nieuwe tailer voor Free Guy met Ryan Reynolds

20th Century Studios heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Free Guy met Ryan Reynolds. Deze kun je hieronder bekijken. De actiekomedie van 20th Century Studios moest verleden jaar al verschijnen, maar staat nu gepland voor augustus dit jaar.

Free Guy trailer

Free Guy trailer

In Free Guy volgt de kijker een eenzame bankmedewerker (Reynolds) die ontdekt dat hij eigenlijk een achtergrondpersonage is een stevige Sandbox-game (denk dan aan een game als Minecraft) met de titel genaamd “Free City”. Hij komt er vervolgens achter dat de game offline gaat en moet de wereld bewegen om dit te voorkomen.

De film wordt geregisseerd door Shawn Levy (Real Steel en Night at the Museum) op basis van een scenario door Matt Lieberman en Zak Penn.

Naast Ryan Reynolds zijn er rollen voor Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Joe Keery (Stranger Things), Channing Tatum (21 Jump Street), Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar.

Free Guy is vanaf 11 augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter