Nieuwe tailer voor The Way Back met Ben Affleck

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende basketbaldrama The Way Back waarin Ben Affleck en schrijver/regisseur Gavin O’Connor herenigd worden na de actiethriller The Accountant. De trailer van het drama kan hieronder worden bekeken!

The Way Back met Ben Affleck

Jack Cunningham (Affleck) had ooit een leven vol toekomst. Op de middelbare school was hij een basketbalfenomeen met een volledige universitaire studiebeurs, toen hij om onbekende redenen plotseling wegliep van het spel en zijn toekomst verspeelde. Nu jaren later gaat het achteruit met Jack, veroorzaakt door een verlies. Hij verdrinkt in het alcoholisme dat hem zijn huwelijk en alle hoop op een beter leven heeft gekost.

Wanneer hem wordt gevraagd om het basketbalteam te coachen, accepteert hij met tegenzin. Terwijl de jongens als een team beginnen samen te komen en te winnen, heeft Jack eindelijk een reden gevonden om de demonen te confronteren die hem hebben ontspoord. Maar zal het voldoende zijn om de leegte te vullen, de diepe wonden van zijn verleden te helen en hem op weg te zetten naar verlossing?

Gordon Gray, Jennifer Todd, Gavin O’Connor en Ravi Mehta produceerden de film, geschreven door Brad Ingelsby.

The Way Back heeft ook rollen voor Al Madrigal (Night School), Michaela Watkins (Casual), Janina Gavankar (True Blood) en Glynn Turman (Bumblebee).

De film zal naar verwachting op 30 april 2020 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.