Nieuwe teaser en posters voor The Batman

Er is een nieuwe teaser trailer en personage posters verschenen voor The Batman, die op 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop zal verschijnen. Op de personageposters staan ​​de vier hoofdpersonen uit de film afgebeeld: Robert Pattinson als Batman, Zoë Kravitz als Catwoman, Paul Dano als Riddler en Colin Farrell als Penguin. Bekijk de nieuwste The Batman posters en teaser-trailer hieronder.

Veel filmliefhebbers kijken uit naar de nieuwe Batman-film welke op 3 maart in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen. Gezien de film een project is van Warner Bros. zal deze vervolgens ook via HBO Max te zien zijn. Deze streamingdienst is namelijk eigendom van WarnerMedia, het bedrijf achter Warner Bros.

The Batman posters The Batman posters The Batman posters The Batman postersThe Batman posters

The Batman posters

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano). Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

The Batman wordt geregisseerd door Matt Reeves naar een scenario van Reeves & Peter Craig, dat gebaseerd is op de personages van DC. Batman is een creatie van Bob Kane en Bill Finger. Dylan Clark (de Planet of the Apes-films) en Reeves hebben de film geproduceerd en Michael E. Uslan, Walter Hamada, Chantal Nong Vo en Simon Emanuel zijn de uitvoerende producenten.

De hoofdrollen zijn voor Robert PattinsonZoë KravitzJeffrey WrightPaul DanoPeter SarsgaardJohn TurturroAndy SerkisColin Farrell.

The Batman staat gepland om op 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter