Nieuwe trailer Scream Queens

Bekijk een nieuwe trailer van FOX‘s Scream Queens, een horror-/komedieserie van Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan en Dante Di Loreto, de uitvoerende producenten van Glee en American Horror Story.

De serie is afkomstig van bedacht door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan,de Emmy- en Golden Globe winnende uitvoerende producten van Glee en American Horror Story.

De Wallace Universiteit wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geregeerd door Chanel Oberlin (Emma Roberts). Maar wanneer de Decaan (Jamie Lee Curtis) die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de rijke elite, breekt alle hel los. Niet lang daarna staat een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Deels komedie, deels een horror: Scream Queens is een moderne versie van het klassieke whodunit verhaal waar elke personage een motief heeft voor moord… of makkelijk zelf het volgende slachtoffer kan zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Billie Lourd, Glen Powell en Niecy Nash.

De serie zal dit najaar te zien zijn.