Nieuwe teaser voor Chucky serie

SYFY en USA Network hebben een gloednieuwe teaser vrijgegeven voor Don Mancini‘s aankomende Chucky serie, waarin kijkers worden gewaarschuwd dat het iconische slasher-speelgoed terugkomt voor meer terreur. De video, die je hieronder kunt bekijken, geeft een kijkje achter de schermen van het proces van het maken van de titulaire moordenaarspop.

De teaser komt minder dan een week nadat de productie eindelijk begon van het langlopende project, dat oorspronkelijk gepland was voor een release in 2020, maar vanwege de aanhoudende pandemie werd de productiestart uitgesteld tot dit jaar. De verwachting is dat het filmen zal worden afgerond in augustus.

Chucky serie

Het verhaal speelt zich af in een idyllisch Amerikaans stadje dat in chaos wordt geworpen terwijl een reeks gruwelijke moorden dreigt de hypocrisie en geheimen van de stad bloot te leggen. Dit komt allemaal op de hielen van een vintage Chucky-pop die opduikt bij een verkoop. Tegelijkertijd moet de pop omgaan met de komst van vijanden en bondgenoten uit zijn verleden die de waarheid achter de moorden en de onnoemelijke oorsprong dreigen bloot te leggen.

De serie bevat de terugkeer van franchise bekenden Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, die hun stemrollen opnieuw spelen als respectievelijk de titulaire moordenaarspop, Tiffany en Nica Pierce. Nieuwkomers zijn Devon Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson en Alyvia Alyn Lind.

Mancini heeft onlangs onthuld dat de Chucky serie zich vlak na de gebeurtenissen van de film Cult of Chucky uit 2017 zal afspelen. De serie gaat ook terug naar de roots van de franchise door kinderen te betrekken. Mancini zei:

“I’ve long wanted to bring Chucky to television and Syfy is the perfect network for us. The show will be a fresh take on the franchise, allowing us to explore Chucky’s character with a depth that is uniquely afforded by the television series format while staying true to the original vision that has terrorized audiences for over three decades now.”

Mancini en Kirschner zullen samen uitvoerend produceren. David Kirschner zal ook produceren met tv-schrijver en producer Nick Antosca (The Act). Mancini zal de adaptatie voor Universal Cable Productions schrijven.

De Child’s Play franchise bestaat al 30 jaar, sinds de eerste film die in 1988 uitkwam en een succes was aan de box office. De film ontving over het algemeen positieve recensies en kreeg een cult-aanhang. De film kreeg zes sequels die succesvol bleven aan de kassa, maar langzaamaan kregen ze meer gemengde en negatieve recensies. Dat was tot Curse of Chucky, die terugkeerde naar de horrorwortels van de franchise en zeer positieve recensies kreeg. De meest recente film, Cult of Chucky, werd uitgebracht op Blu-ray en video-on-demand en ontving sterke recensies van critici. Brad Dourif is sinds het begin ​​een hoofdonderdeel van de franchise en heeft zijn stem gegeven aan de moorddadige pop in alle films.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter