Nieuwe The Legend of Tarzan IMAX poster

Warner Bros. Pictures en IMAX Corporation hebben een speciale The Legend of Tarzan IMAX poster vrijgegeven. De film van regisseur David Yates heeft Alexander Skarsgård in de rol van de titelheld. Bekijk de poster hieronder.

The Legend of Tarzan IMAX poster

The Legend of Tarzan poster

Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane een leven als John Clayton III, Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak.

Er zijn ook rollen voor Margot Robbie (Jane), Christoph Waltz (Captain Rom), Casper Crump (Captain Kerchover), Samuel L. Jackson (George Washington Williams), Djimon Hounsoue (Chief Mbonga) en John Hurt. The Legend of Tarzan draait vanaf 7 juli 2016 in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter