Nieuwe The Walking Dead seizoen 9B trailer onthult nieuwe gevaren

AMC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Walking Dead seizoen 9B. We krijgen een blik op nieuwe scènes uit de komende afleveringen en we zien de nieuwste schurken van de serie, The Whisperers, inclusief onze eerste blik op Alpha’s dochter Lydia. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

The Walking Dead seizoen 9B

In de tweede helft van The Walking Dead seizoen 9 moet de groepen overlevenden, zowel oude als nieuwe, blijven omgaan met de impact van gebeurtenissen die plaatsvonden gedurende de zes jaar die voorbij zijn gegaan. Sinds de verdwijning van Rick zijn veel van deze personages vreemden voor elkaar geworden, en in sommige opzichten zelfs vreemden voor zichzelf. Wat ze wel weten is dat ze onmiskenbaar gevaarlijk zijn. Ze zullen snel beseffen dat de wereld niet werkt zoals ze dachten.

De regels en manieren van overleven van de groep garanderen niet langer hun veiligheid. Er is een hele nieuwe dreiging op hun pad gekomen en ze ontdekken al snel dat het niet lijkt op een bedreiging die ze eerder hebben ondervonden of hebben meegemaakt. De groep begint vragen te stellen over wat zij denken te zien. Wat in deze post-apocalyptische wereld normaal lijkt, zou eigenlijk meer verontrustend en angstaanjagend kunnen zijn dan toen de apocalyps voor het eerst uitbrak. Het enige dat zeker is, is dat de inzet groot en talrijk is.

Andrew Lincoln verliet de serie eerder dit seizoen om later te verschijnen in een The Walking Dead-filmtrilogie in hetzelfde universum. In zijn afwezigheid worden de hoofdrollen gespeel door Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Alanna Masterson, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Tom Payne, Xander Berkeley, Khary Payton en Jeffrey Dean Morgan.

Nieuwkomers in de serie zijn Ryan Hurst als Beta en Samantha Morton‘s Alpha als de leiders van de Whisperers, samen met Lauren Ridloff als Connie, Eleanor Matsuura als Yumiko en Dan Fogler.

The Walking Dead seizoen 9B is vanaf 10 februari 2019 te zien op AMC.