Nieuwe The Walking Dead: World Beyond Comic-Con trailer

Tijdens The Walking Dead: World Beyond Comic-Con @ Home-paneel heeft AMC de Comic-Con-trailer uitgebracht die ons een voorproefje geeft van de aanstaande spin-off serie. Deze kun je hieronder bekijken. De serie zal op zondag 4 oktober van start gaan.

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond

De spin-off zal dienen als de derde serie in de tv-franchise, na The Walking Dead en Fear the Walking Dead. De serie gaat over twee jonge vrouwelijke protagonisten en de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps. Sommigen worden helden, anderen worden schurken. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.

Twee zussen en twee vrienden verlaten samen een plek van veiligheid en comfort om moedige, bekende en onbekende gevaren te trotseren op een belangrijke zoektocht. Achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen kwaad willen doen, ontvouwt zich een verhaal van volwassen worden en transformatie, waarbij alles wat ze weten over de wereld, zichzelf en elkaar veranderd.

Rollen in de serie zijn er voor Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.

De spin-off heeft als showrunner schrijver en producent Matt Negrete naast hoofd content officer Scott M. Gimple. The Walking Dead: World Beyond zal 10 afleveringen krijgen. De eerste spin-off, Fear the Walking Dead, zal ergens volgend jaar voor het zesde seizoen terugkeren, terwijl The Walking Dead momenteel de tweede helft van zijn tiende seizoen uitzendt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter