Nieuwe trailer 12 Monkeys seizoen 4

Het derde seizoen van de serie 12 Monkeys werd door Syfy in slechts 3 dagen uitgezonden op de zender. De serie, welke gebaseerd is op Terry Gilliams film, kreeg vervolgens meteen een vierde seizoen. Vandaag is de eerste teaser trailer vrijgegeven voor 12 Monkeys seizoen 4, welke je hieronder kunt bekijken.

12 Monkeys seizoen 4

In 1995 verscheen Terry Gilliams film 12 Monkeys, waarin Brad Pitt en Bruce Willis de hoofdrollen speelden. Een onbekend en dodelijk virus heeft ervoor gezorgd dat de wereldpopulatie met vijf miljard mensen is geslonken in 1996. In 2035 sturen ze James Cole terug in de tijd om informatie te vergaren over de herkomst van het virus.

De tijdreiziger in 12 Monkeys wordt in de serie gespeeld door Aaron Stanford. James Cole reist van een post-apocalyptische toekomst terug naar het heden om een dodelijke plaag ongedaan te maken. Hij vormt een team vormen met Dr. Cassandra Railly (Amanda Schull) en de verstandelijk gehandicapte Jennifer Goines (Emily Hampshire). José Ramse is de beste vriend van Cole, gespeeld door Kirk Acevedo.

De pilot werd geregisseerd door Jeffrey Reiner en geschreven door Nikita-scenaristen Terry Matalas en Travis Fickett.

Het vierde seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter