Nieuwe trailer 24: Live Another Day

Er is een nieuwe promo verschenen voor de serie 24: Live Another Day, die op 5 mei in première gaat op FOX. Bekijk de promo hieronder.

24: Live Another Day

Het inmiddels vier jaar geleden dat het achtste en laatste seizoen van 24 werd uitgezonden. De nieuwe serie zal slechts 12 afleveringen bevatten, in tegenstelling tot het gebruikelijk 24.  Na vier jaar van ballingschap in Londen moet Jack Bauer (Emmy-winnaar Kiefer Sutherland), voormalig hoofd van de Counter Terrorist Unit, in actie schieten om Amerikaans president James Heller (William Devane) te redden. Na zijn bevel voor een drone aanval is Heller namelijk in het vizier van een Al Qaeda-leider beland. Ondertussen komt Jack oog in oog te staan met zijn ex-geliefde, Hellers dochter Audrey (Kim Raver). Die is intussen getrouwd met stafchef Mark Boudreau (Tate Donovan). Samen met zijn vroegere CTU-collega Chloe O’Brien (Mary Lynn Rajskub) – die nu als hacktivist werkt – zet Jack alles op alles om de VS te beschermen, een wereldwijde terreuraanslag te voorkomen en het hoofd van de CIA (Benjamin Bratt) steeds een stap voor te blijven. De spanning stijgt razendsnel in een echte race tegen de tijd!

De cast bestaat uit namen als Kiefer Sutherland, Yvonne Strahovski, Tate Donovan, Mary Lynn Rajskub, William Devane, Gbenga Akinnagbe, Giles Matthey, Michael Wincott, Benjamin Bratt, Michelle Fairley, Stephen Fry, Colin Salmon en Kim Raver.

24: Live Another Day  is een vervolg op de acht seizoenen van 24 en wordt daarom ook wel seizoen 9 van 24 genoemd. De serie was een kijkcijferkanon en won tientallen prijzen, waaronder twee Golden Globes en twee Emmy’s. Er werd lange tijd gepraat over een bioscoopversie die zou vertellen wat er met Jack Bauer was gebeurd nadat hij in het laatste seizoen spoorloos verdween. Maar problemen met het script en de financiering zorgden ervoor dat dit project nooit van de grond kwam.