Nieuwe trailer Alfonso Cuarón’s Roma

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Roma, een aankomende Mexicaanse familiedrama mede-gemonteerd, gefilmd, geschreven, geproduceerd én geregisseerd door Alfonso Cuarón.

Een levendige weergave van binnenlandse conflicten en sociale hiërarchie, temidden van politieke onrust. Roma volgt een jonge huishoudster Cleo (Yalitza Aparicio) uit Mexicaanse afkomstige afkomst en haar medewerker Adela (Nancy García), die voor een klein gezin werken in de middenklasse wijk van Rome. Moeder van vier, Sofia (Marina de Tavira), gaat om met de langdurige afwezigheid van haar echtgenoot. Cleo staat voor haar eigen verwoestende nieuws dat haar afleidt van het zorgen voor de kinderen van Sofia, die zij liefheeft als haar eigen kinderen. Terwijl ze proberen een nieuw gevoel van liefde en solidariteit op te bouwen, worstelen Cleo en Sofia stilletjes met veranderingen in de familie, in een land dat geconfronteerd wordt met een door de regering gesteunde militie en student demonstranten.

De hoofdrollen in Alfonso Cuarón’s Roma worden gespeeld door Marina de TaviraYalitza AparicioMarco Graf en Nancy García.

Netflix heeft distributierechten voor de film. De film zal zijn wereldpremière beleven op het filmfestival van Venetië op 30 augustus 2018. Tevens zal de film worden vertoond op het Toronto International Film Festival in september 2018, en het New York Film Festival op 5 oktober 2018.